Den snälla biltvätten – snäll mot allt utom smuts

Snäll mot miljö
Tvättmedel med minimal miljöpåverkan och ett effektivt reningsverk där vattnet till mer än 80 procent återanvänds. Tvättprogrammet anpassas efter årstid och andra faktorer som påverkar hur mycket och vilka kemikalier som gör bäst nytta till lägsta möjliga miljöpåverkan. Läs mer >>>

Snäll mot bilen
Mjuka textillameller och skonsamma tvättvätskor gör bilen ren och fin utan att skada billacken.

Snäll mot plånboken
En tvätt kostar inte mer än i en traditionell biltvätt. Hos oss får du alltid den högsta kapaciteten och bästa kvaliteten – inga val av tvättprogram behövs!

Snäll mot dig
Du betalar snabbt och enkelt med kort eller Swish innan du kör vidare in i tvättgatan. Efter en färd på 5 min genom tvättgatan är du och din rena bil ute igen! Kapaciteten är upp emot 50 tvättar per timme!

Elak mot smuts
Den effektiva men skonsamma tvättmetoden tar bort smuts och gör bilen ren och fin. Allt smuts separeras sedan i reningsverket och tas om hand professionellt och effektivt.

Car Wash Nordic AB är ett svenskägt företag som uteslutande arbetar med att etablera och driva effektiva, miljöanpassade bilvårds-anläggningar i anslutning till välbesökta köpcentrum-anläggningar. Vår verksamhet utgår från Göteborg. På vår anläggning i Trollhättan tvättar vi årligen ca 50.000 bilar. I tvättgatan har vi en kapacitet på 50 tvättar/timma vilket gör att vi kan behålla flödet även under hård beläggning. Vi lägger stort fokus på personlig service, strålande resultat och minskad miljöpåverkan.

Vi respekterar integriteten hos våra kunder och leverantörer och vi är noga med att alla personuppgifter hanteras på rätt sätt.
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter (GDPR).

Känn dig trygg med repfri tvätteknik, det gör Volvo

I mitten av 80-talet efterlyste Volvo Personvagnar en ny tvätteknik som var repfri och skonsam mot nylackerade bilar.

Det företag som ligger bakom tekniken vi använder i vår anläggning fick uppdraget. De hade varit i biltvättarnas ursprungsland, USA, och hämtat hem den skonsamma fiberduken.

I dagsläget har hundratusentals helt nya bilar från fabrik tvättats med fiberduk och mer än en miljon rullande bilar. Tekniken visar sig fortfarande vara ytterst skonsam mot våra känsliga billacker. Volvofabriken tvättar alltså bilarna de levererar till kunder och åter-försäljare i en likadan anläggning som vår med likadana maskiner och kemi. Det innebär att du också kan känna dig trygg när du tvättar hos oss.