Att sköta om sin bil är att sköta om sitt företag

Många gånger är första intrycket viktigt för att en affär ska bli av. Företagsbilen är en bärare av företagets profil och en viktig reklampelare. Vill man synas på rätt sätt och ge ett seriöst, rent och snyggt intryck bör man hålla bilen i bra skick. Inte bara för att det gör bättre reklam utan det bidrar också till en bättre ekonomi. Bilen/bilarna är för många företag den största investeringen. Därför är det viktigt att sköta om bilen för att minska utgifter och behålla ett så högt andrahandsvärde som möjligt.

Varför bli företagskund?
En av fördelarna är att det blir smidigare att tvätta bilen. Du slipper betala vid själva tvättillfället. Vi skickar månadsvis ut en samlad faktura på ditt företags tvättar. En annan fördel är så klart att du får ett bättre pris.

Vi tvättar de flesta bilar

Hos oss kan du tvätta de flesta personbilar, skåpbilar (tex. VW Caddy) och mindre bussar (tex. Opel Vivaro). Maxhöjden är ca. 225 cm. Så oavsett om du är säljare, hantverkare, taxichaufför eller kör budbil så kan du komma till oss och tvätta din bil. Många företagsbilar har tackräcken. Detta är oftast inga problem så länge de är tomma. Kontakta personalen innan du tvättar om du är tveksam.

Vill du bli företagskund?

Maila oss på info@carwashnordic.se eller ring 0520-170 50 eller 0706-38 11 78 så berättar vi mer.

Kostnadsfri provtvätt

Vill du komma och testa vår tvättanläggning innan du bestämmer dig för att bli företagskund? Välkommen in så får du prova på utan kostnad.