Skip to main content

STORA BILTVÄTTARHELGEN 22-23 APRIL

By Okategoriserade

inlägg #2 - viskogen_fbKom till oss under Stora Biltvättarhelgen så skapar vi en skog tillsammans!

22-23 april är det dags för Stora Biltvättarhelgen igen. Vi kommer, i samarbete med organisationen Vi-skogen, att plantera ett träd för varje biltvätt som görs hos oss under helgen. Träden planteras vid Victoriasjön i östra Afrika. Planteringen av träden tar människor ur fattigdom – samtidigt som det bidrar till en bättre miljö. Vårt mål är att bidra med 600 nya träd. Kom och var med!

Läs mer på:
www.viskogen.se
www.biltvattarhelgen.se

DET ÄR LÄTT ATT TVÄTTA RÄTT

By Okategoriserade

pic_tvattaratt

Fultvättar du?

Fultvätt = att tvätta bilen på gatan och låta orenat vatten rinna rakt ut i naturen (via dagvattenbrunnen) och förorena ditt närmsta vattendag, sjö eller hav. Det finns många åsikter kring hur man tvättar sin bil. En del är rätt, andra är fel. Några är dessutom dåliga för miljön. Att tvätta bilen hos oss på Car Wash Nordic är miljösparande och skonsamt för din bil. Vi använder miljöanpassade tvättmedel och alla restprodukter så som olja, asfaltsrester och giftiga tungmetaller filtreras och tas om hand på rätt sätt. Dessutom använder vi samma repfria tvätteknik som Volvo Personvagnar använt på nyproducerade bilar i 20 år. Så säg nej till fultvätt. Det är lätt att tvätta rätt.

Hur tvättar jag bilen på ett miljösparande sätt?

  • Tvätta på biltvättsanläggning som tar renar och återvinner vattnet samtidigt som farliga avfall tas om hand på bästa sätt.
  • Tvätta ofta! Minst 1 gång/mån på sommaren och 2 ggr/mån på vintern. Tvättar man för sällan så biter olja, asfalt och vägsalt hårdare och blir tuffare att få bort. Det går åt mer kemikalier i onödan.
  • Tvätta bilen samtidigt som du gör andra ärenden på Överby, som när du handlar, tankar, äter, osv. Man behöver ju inte åka extra bara för att tvätta.

Läs mer på:
www.svensktvatten.se
www.biltvattarhelgen.se

VINN EN VAXNING!

By Okategoriserade

Tävla på vår Facebook-sida för att vinna en av tio vaxningar, värde 995 kr/st. Motivera i kommentarsfältet varför just du ska vinna och glöm inte att gilla vår sida.

Tävlingen pågår t.o.m. 17/2

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Vinnarna finns presenterade på vår Facebook-sida.

MEDLEMSKLUBB

By Okategoriserade

Förmåner för dig och din bil!

Bli medlem i vår nya kundklubb och ta del av förmånliga erbjudanden och rabbatter.
Just nu har du som medlem möjlighet att köpa 10 tvättar och betala för 8.
Du kan också välja att köpa 10 tvättar och få en vaxning på köpet värde 995kr.
Kom in till oss på närmsta anläggning och bli medlem idag!

Mvh. Personalen.

FÖRETAGSAVTAL

By Okategoriserade

Har ditt företag fler än fem bilar?
Då har ni nu möjlighet att teckna ett förmånligt avtal hos oss.
Obegränsat med tvättar, alltid rena bilar och ingen bindningstid!
Hör av er till info@carwashnordic.se för att få mer information.
Mvh. Personalen

RENA FÄLGAR!

By Okategoriserade

Vi har stenhård policy på att alltid spola av dina fälgar manuellt, men oftast behövs det där lilla extra! Nu blir dina fälgar garanterat rena med ny teknik som varsamt tvättar ur fälgens alla eker och vrår. /mvh. personalen

KORT KÖTID

By Okategoriserade

Visste du att vår tvätt har en kapacitet på 40 bilar i timmen. Detta innebär att även om det står 5 bilar i kö tar det endast lite drygt 7 minuter innan sista bilen är inne. /mvh personalen